Monday, June 27, 2011

thanks kakak. i ♥ you so much!


harini fateen bangun awal sebab kakak ajak keluar. kakak tak cakap nak p mana pon. so, lepas breakfast siap siap terus pegi. mula mula teman kakak pegi bank nak settle hal income tax jadah apa tah. DUH! lama gilaaa tunggu dalam tu. nak naik angin pon ada gak. hahaha. *lately fateen jadik baran sat so ignore je kay?*. tapi nasib baik laa sorang pegawai bank tu was my ex neighbour. and he was very nice to help us. awwww thanks a lot abang bob. hikhikhik. kalau tak sampai pukul berapa lah dalam bank tu.


lepastu kakak fateen cakap nak beli barang. and i ask her barang apa? simply dia jawab barang kemas. OH GOSH! what the heck is this? emas mahal kot. ingat dia cuma bergurau. so fateen layan saja lah. OKAY. i thought she was joking. but. she speaks TRUEEE! dia cakap dia nak ganti balik loket yang dia hilangkan tu. WOAH! that's WOW! tak sangka pulak balik cuti ni dapat barang baru. hahaha. then, dia cakap pegi pilih mana satu loket nak? haha. fateen pon apa lagi. pilih laaaaa loket. fateen ada 3 choices actually. satu loket love satu lagi loket macam batu and satu lagi loket bunga. since fateen ni petite orangnyaa, so fateen pilih loket bentuk love sebab it's cute and small yet simple.



actually fateen tak sangka pon kakak nak ganti balik. anyway, THANKS KAKAK! i ♥ youu so much!



sumpah harine best sgt bhai. bukan nak menunjuk ke apa. lagipon it just a locket. tak mahal mana pon. tapi it's worth it. fateen pon da lupa dah locket yang kakak fateen hilangkan tu. masa kakak bagitau locket dah hilang tu fateen merajok sgt smpai tak cakap dgn dia. ye laaa. locket tu arwah mak fateen yang belikan. soo agak sedih laaa sebab hilang. hikhik. :p


tak sangka kakak masih ingat. hehe. thanks sangat sangat. hikhik. tapi kakak pesan tak boleh pakai masa balik kolej. kena tinggal okay? nanti hilang pulak merana laa jawabnyaa. i said it's okay. lagipon macam tak sesuai ja nak pakai dekat kolej. and fateen ni careless sikit. soo better kakak simpan kan. okay?


esok punya plan?

hurmmmm. nak surprise laa. :)







4 comments:

  1. huhuhu nice design locket tuhh
    nt leh smpan jin alladin dlm loket tu hehehehe
    ^ ^

    ReplyDelete

saya sayang semua followers saya ♥