Monday, November 8, 2010

hey!put my thing back!


haii readers!





saja bagi luf banyakbanyak!
sweet takk??


HAHAHA!

enough of that.


harine mmg penat.
sampai kl pkul 5 pg td.
naseb baek sedar dah sampai kl
maklumlah kalau tido mana nak sedar.(tidur mati)

ZzZzZ
kroihkroihkroih


sampaisampai bukit jalil teros roger kak puteri
10 minutes later
KAK PUTERI sampai dgn viva putihnya.

thanks akak sbb akak dtg ambil saya cepat!!


SAYA TAKUT TAU SORANGSORANG KAT SITU!!
hee.
=.="

rumah akak puteri ni area bukit jalil jugakk lahh.
so tak lah bapa jaoh ngat en
dlm 10 minit uh sampai lahh

sampaisampai uh teros masok bilik and tido smpai pkul 12 tghari
and then kak puteri teros hanta saya balik GMi
before that,dia bawak saya shopping dulu sbb my lens solution is running out
so dia bawak g shopping area putrajaya.
ntah lah kat mana.
follow jea dia.

after shopping tuh teros balik GMi
naseb baek lahh saya hafal jalanjalan kat area bangi ni.
kalau takk mmg sesat lahh kiteorg.
HAHA

sesampai kat GMi saya bawak dia ke rumah saya iaitu
A1-8-6!
lepas borakborak kejap dia pon nak gerak dah sbb dia ada kenduri area gombak
and then saya g hantar dia naik kereta kat parking lot tu.
tibatiba fon bunyi
NEW TEXT MESSAGE FROM BAI

bukakbukak txt tu dia cakap

'kirim salam dekat akak fateen'

ciss..
-.-"

dia mengintai dari tingkap ats rupanya.
kan hostel lelaki opposite dgn parking lot hostel pompuan so mmg nampak lahh.

few minutes later

saya naik umah saya balik
borakborak ngan REENA!

ahhhh!!

rindu dekat dia
sian dia aw
tinggal sorangsorang kat hostel
well
orang sarawak kan
tak berbaloi nak balik if cuti just 4-5 hari.

saya unpack all my thingy
mostly FOOD laa
huhu

lepas tu tertido oleh sebab keletihan melampau
sampai dekat pukul 8 bru bangun
bayangkan dari pukul 3ptg sampai pukul 8mlm baru bgn
HAHAHA.
biasalahh.musafir.


NEWSLETTER??

dah siap dahh akhirnya!
esk deadline nak submit newsletter.
cuma tinggal nak print out jea

FABULOUS!

so esok bule lahh anta dahh.


tomorrow ada klaz pagi

TECHNICAL DRAWING
maybe test kott
tak tawuu lah
tawakal jea

HAHA

petang lak klaz

ELECTRICAL PRINCIPLE

ihysfdm EET!!!
(jgn tanya kenapa)

oke lahh.tido lagi bagus dari tekantekan keyboard ni.
esok kena bangun awal.

BYEBYE READERS AND BLOGGERS!
SELAMAT MALAM DUNIA!

gute Nacht!
Auf Wiedersehen!

mmmuuaahhh!





lots of ♥♥♥♥♥!!!












2 comments:

  1. awalnya tdo.haha.gudluck fr the test.buat elok2!miss you :)

    ReplyDelete
  2. biasa lahh.dah seminggu tidoq tak btoi.

    ReplyDelete

saya sayang semua followers saya ♥